Hoppa till innehåll

Är du vår nya HR Business Partner?


Vill du vara med och utveckla vårt bolag och på så sätt även utveckla Eskilstuna? Vi vill nu förstärka vårt team inom HR med ytterligare HR Business Partner.

Vi är det samhällsbyggande fastighetsbolaget som utvecklar Eskilstuna så att livet får plats och platser får liv. Vi erbjuder och utvecklar attraktiva bostäder, lokaler och tjänster. Genom aktiv förvaltning och ett hållbart ansvarstagande bygger och formar vi tillsammans framtidens Eskilstuna.

Vi anpassar vår organisation för att på bästa sätt nå våra mål och för att vi ska fortsätta bidra till utvecklingen av Eskilstuna. För att lyckas med uppdraget har bolaget drygt 460 engagerade medarbetare och ledare med hög kompetens inom ett 50-tal olika specialistkompetenser.

Vi vill nu stärka upp enheten för HR, marknad och kommunikation med ytterligare skickliga HR Business Partners. Enhetens mål är att stärka och utveckla bolagets varumärke – både internt och externt. Totalt arbetar 7 personer på enheten varav tre personer som arbetar nischat mot HR-frågor. Du är direkt underställd chef för HR, marknad och kommunikation.

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner ansvarar du operativt för HR-frågor för verksamheten som bedrivs ute i våra olika lag. Ditt fokus kommer vara att arbeta nära verksamheten och vara ute på våra olika arbetsplatser i Eskilstuna. Som HR Business Partner arbetar du brett inom hela HR-området och du kommer att vara en viktig del av vårt HR-team som bygger och utvecklar bolagets HR-process. Hos oss har du stora möjligheter att vara med och utveckla hur HR-arbetet bedrivs såväl strategiskt som operativt.

I arbetet ingår bla att;

 • digitalisera och utveckla arbetssätt
 • stötta och coacha chefer med tillämpning av lagar, avtal och policys
 • arbetsmiljöfrågor, hållbart arbetsliv och hälsa
 • förändringsleda prioriterade projekt
 • stötta organisationen i arbetsrättsliga ärenden
 • fackliga förhandlingar
 • coacha chefer
 • lönesättning, lönerevisioner

Vi är tillsammans på väg in i en av våra största förändringsresor någonsin och att utveckla modernare arbetssätt är ett arbete som intensifierats under det sista året och som kommer vara i fokus för bolaget de närmaste åren. Här har du en fantastisk möjligheten att få vara med på denna spännande resa. Rollen är bred och du kommer ha en viktig roll i arbetet med att bidra till vår frisknärvaro och en arbetsmiljö i världsklass med utgångspunkt i vår värdegrund trygghet, service och utveckling. Vi har riktigt roligt på arbetet och här jobbar vi tillsammans!

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget så ser vi att du har/är:

 • en akademisk utbildning som personalvetare eller motsvarande/annan utbildning som vi bedömer likvärdig
 • minst fem års erfarenhet av arbete i liknande roll. Du har arbetat brett inom HR och har en förståelse för de utmaningar som chefer kan behöva stöttning i
 • goda kunskaper inom arbetsrätt
 • van att samarbeta med fackliga parter
 • goda kunskaper i svenska i tal och skrift och du är van att använda IT-verktyg i vardagen
 • B-körkort

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dem. Du är trygg i din HR-profession och kan bidra med ett konsultativt och affärsmässigt perspektiv. Du trivs i en relationsbyggande och kommunikativ roll och din gedigna erfarenhet och din förmåga att anpassa dig utifrån målgrupp gör att du enkelt skapar förtroendefulla och hållbara relationer. Du är operativ och prestigelös och trivs både i det operativa arbetet samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och se helheten. Du är självständig och duktig på att driva ditt arbete framåt och i mål med goda resultat.

Du är en prestigelös och naturlig lagspelare. Du arbetar målmedvetet och är uthållig för att skapa långsiktiga och hållbara resultat. Din främsta styrka är ditt mod och din förmåga att skapa goda relationer med andra människor.

Är du redo för en ny utmaning? Vill du vara med och utveckla Eskilstuna? Då kan detta vara en roll för dig!

 

Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Läs mer om tjänsten HR Business Partner och ansök senast 18 oktober.

Kontaktpersoner
Sandra Råsberg
Chef HR, marknad och kommunikation
016-16 75 56
sandra.rasberg@kfast.se

Åsa Sollén
Rekryteringskonsult
016-710 28 13
asa.sollen@eskilstuna.se

Välkommen in med din ansökan