Hoppa till innehåll

Byggprojektledare till Kfast

Nu söker Kfast en byggprojektledare! I rollen som projektledare kommer du att ingå i projektavdelningen och rapportera till projektchef. I gruppen ingår 11 projektledare, en radon- och garantisamordnare samt en administratör.

Som projektledare hos oss arbetar du med flera projekt parallellt och i rollen ansvarar du för projektet ända från volymstudie till slutbesiktning. Du kommer ansvara för en variation av projekt som exempelvis kan vara nyproduktion av bostäder, rotrenoveringar, ny- och ombyggnad av kommunala byggnader som skolor, förskolor och äldreboenden.

Projektens omfattning varierar stort och utöver din specialistkunskap är ditt viktigaste fokus att leda exempelvis konsulter, byggledare, entreprenörer och beställare genom hela projektet.

LOU (lagen om offentlig upphandling) är en central del i våra projekt och vår arbetsdag innehåller allt från förstudier, kontakt med entreprenörer och verksamheter, beställningar, byggmöten, platsbesök på byggprojekt till att löpande informera beställare och vara spindeln i nätet genom hela projektet.

Dom senaste åren har vi byggt

 • En ny arena – STIGA SPORTS ARENA.
 • Ett nytt bad Munktellbadet.
 • Nya bostadsområden (exempelvis Djursta och Odlaren).
 • Nya bostäder (Hällby, västra Munktellstaden, Odlaren).
 • Nya förskolor, gruppboenden och äldreboenden.
 • Eskilstuna ökar snabbt i invånarantal och nu satsar vi för fullt utifrån målbilden att bygga 300 lägenheter per år och ROT renovera ytterligare 200 lägenheter per år i kombination med att också möta Eskilstunas växande behov av förskolor, skolor, gruppboenden och äldreboenden.

  Vi är ett härligt team av projektledare, upphandlare och administratör som alla sitter på vårt HK! Vi har kul tillsammans och hjälper varandra!

  Vill du bli vår nya kollega?

  Kvalifikationer

  Du har en projektledande roll i byggbranschen tex projektledare, byggledare eller entreprenadingenjör.

  Vi ser gärna att du är utbildad högskoleingenjör, byggnadsingenjör eller liknande och har du en civilingenjörsutbildning exempelvis med inriktning samhällsbyggnad är det starkt meriterande.

  Har du en lång yrkeserfarenhet om minst 10 år av liknande arbete kan det likställas som högskoleutbildning.

  Du har god vana av att arbeta i olika system tex Bluebeam rewu, autocad och revit. Du har en mycket god verbal och skriftlig förmåga i svenska. Vi ser också det som meriterande om du kan hantera det Engelska språket.

  Genom hög servicenivå och kundanpassade projekt är våra byggprojektledare inte bara specialister på byggnation utan även proffs på dialog och kommunikation med våra kunder! Att förstå och förklara för kunden som inte uttrycker sig i byggtermer är viktigt i vårt dagliga arbete.

  B-Körkort är ett krav

  Om dig
  Du är social och tycker om att möta många människor och arbetar tillsammans med olika yrkesroller. Du är öppen för att prova nya saker och kommer gärna med nya ideer. Du är bra på att anpassa kommunikation utifrån människors olika behov och intressen genom projektet och har lätt för att knyta kontakter. Du har ett helikopterperspektiv och drivs av att slutföra och följa upp ditt arbete. Du kan fatta snabba beslut trots att inte all information finns. Du är van att hantera förändringar i projekten och du driver och leder din projektgrupp genom detta.

  Anställningsinformation

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid, 100%
  Sista ansökningsdag: 18 april 2021

  Ansök till tjänsten

  Låter uppdraget spännande? För att läsa mer om vad tjänsten innebär och ansöka senast den 18 april, se Byggprojektledare till Kfast

  Du är varmt välkommen med din ansökan!

  Två byggprojektledare håller i en ritning och pekar mot kameran.