Hoppa till innehåll

Engagerad affärsområdescontroller till affärsområde bostad sökes!

Vill du vara med och utveckla vårt bolag och på så sätt även utveckla Eskilstuna? Vi söker nu en affärsområdescontroller till affärsområde bostad.

Vi söker dig som är duktig på att analysera siffror och kan översätta dem för övrig verksamhet på ett enkelt och tydligt sätt. Du uppskattar att få ta eget ansvar och lockas av att arbeta självständigt och leda dig själv i vardagen. Du är också en person som gillar att ha många kontakter och är duktig på att kommunicera.

Som affärsområdescontroller kommer du bland annat arbeta med att ta fram nyckeltal, analyser och presentera utfall till företagets chefer inom affärsområdet. Du kommer aktivt delta i utvecklingsprojekt inom ekonomiområdet då företaget är i en teknisk utvecklingsfas.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 • högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten
 • minst fem års aktuell erfarenhet av liknande arbetsuppgifter dvs kvalificerat ekonomiarbete
 • goda kunskaper och vana av att använda IT i vardagen, framförallt i Excel
 • god systemvana då du kommer vara avancerad användare i vårt beslutsstödsystem och förväntas kunna navigera båda i ekonomisystemet Agresso och fastighetssystemet Fast2
 • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Vi ser det som meriterande om du har tidigare relevant erfarenhet från fastighetsbranschen samt någon form av vidareutbildning inom fastighetsekonomi.

  Är du intresserad av tjänsten?

  Du är varmt välkommen med din ansökan! Se Affärsområdescontroller sökes för att läsa mer om tjänsten och sök senast 10 februari.

  tre kollegor på kontoret