Hoppa till innehåll

Nya hem söker hyresgäster i Torshälla centrum

Nyproducerad lägenhet i centrala Torshälla

Från och med tisdag den 6 april kan du intresseanmäla dig till våra 16 nya hyresrätter för +65 om två och tre rum och kök på Brogatan 13 vid Östra torget i Torshälla. Inflyttning sker 16 september 2021.

Stanna upp en stund och njut av frukosten på din balkong

Längtar du efter en ny plats att kalla ditt hem? Är du i tankarna för att hitta en ny bostad att bo in dig i? Eller känner du att du är trött på husets alla måsten? Vi erbjuder 16 nya ljusa och rymliga lägenheter om 2 och 3 rum och kök för dig som fyllt 65 år. Väggarna är vitmålade och golven i ekparkett. Köken är utrustade med kombinerad kyl och frys, spishäll, ugn samt diskmaskin. Badrummen är täckta i kakel och klinker och är inredda med tvättmaskin och torktumlare. 12 lägenheter är utrustade med balkong.

I huset kommer det att finnas hiss både på framsidan och in till baksidan samt automatiska dörrar. Lägenhetsförråd och rullstolsförråd kommer att finnas i källaren. Vi erbjuder även en övernattningslägenhet som kan bokas av dig som hyresgäst när du har gäster som behöver sova över.

Intill husen kommer det att finnas möjlighet att hyra parkeringsplats på innergården och i garaget. Busshållplats finns precis utanför entrén.

Närhet till centrum och aktivt liv

Torshälla ligger cirka sju kilometer från Eskilstunas stadskärna och har ett centrum med affärer, apotek, restauranger med mera. Det finns även ett brett utbud av olika föreningar som bland annat erbjuder ridning, segling, golf, fotboll och handboll.

Intresseanmälan

Intresseanmäl dig till lägenheterna från och med tisdag 6 april genom att hålla utkik på Lediga lägenheter och logga in på Mina sidor.

Har du några frågor? Hör av dig till vårt Kundcenter på 016-16 75 16 eller kundcenter@kfast.se.

Välkommen hem!

Projektbilder

Korta fakta

Antal lägenheter: 17
Storlek: 2-3 rum och kök
Byggstart: Maj 2020
Planerad inflyttning: September 2021
Entreprenör: PEAB

Samtliga lägenheter

För att se samtliga lägenheter, ritningar och specifik information om dem se: Samtliga lägenheter | Brogatan 13, +65