Hoppa till innehåll

Skapa ditt eget sommarjobb 2021

Bara fantasin sätter gränser!

Du som är 13 – 19 år kan skapa ditt eget sommarjobb hos oss genom att hitta på en aktivitet för våra hyresgäster i sommar. Det kan exempelvis vara att hålla en språkkurs eller hundskola, anordna basketträning, öppna målarstudio eller sätta upp en teaterföreställning. Bara din fantasi sätter gränser för vad sommarjobbet skulle kunna vara. Ni kan förstås också vara flera som gör aktiviteten tillsammans.

Såhär gör du:

 • Kom på en bra idé för ett sommarjobb
 • Välj ut vilka personer er grupp ska bestå av (max fyra och minst två personer)
 • Gå in på länken Jag vill ansöka till skapa ditt eget sommarjobb 2021 och skicka in er idé senast den 21 mars
 • Sommarjobbsaktiviteterna ska ske under perioden 21 juni till 13 augusti, och du kan under perioden jobba som mest 20 dagar. Om vi på Kfast tycker om din idé blir du inbjuden till en audition 28 april där ni som grupp får chansen att presentera idén för vår jury. Juryn väljer ut vilka grupper som får genomföra sin idé och skapa sitt eget sommarjobb. Självklart får du avtalsenlig lön under tiden som du arbetar hos oss!

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är mellan 13-19 år och som har en kanonbra idé för ditt eget sommarjobb! Idén ska vara en aktivitet som är till för våra hyresgäster som bor i Kfasts bostadsområden. Tänk på att er idé behöver innehålla:

 • vad aktiviteten och allt material ungefär kommer att kosta
 • var ni ska hålla i aktiviteten, tex vilken lokal
 • vilken målgrupp/personer aktiviteten är till för
 • hur ni ska göra reklam för er aktivitet för att få många besökare
 • Varmt välkommen med din ansökan senast 21 mars genom Jag vill ansöka till skapa ditt eget sommarjobb 2021 !

  Hoppas vi ses i sommar!

  Ansök

  Ansök till Skapa ditt eget sommarjobb senast den 21 mars genom: Jag vill ansöka till skapa ditt eget sommarjobb 2021

  Övrigt

  Vi på Kfast förhåller oss till folkhälsomyndighetens restriktioner gällande covid-19. Det innebär att samtliga sammankomster (så som audition, informationsträff och tecknande av anställningsavtal) kommer att ske genom digitala lösningar och/eller uppdelning av grupper för att förhålla oss till folkhälsomyndighetens restriktioner. Majoriteten av våra sommarjobb brukar hållas utomhus. Behöver du som sommarjobbare hjälp att tänka ut en säker lösning för din aktivitet finns vi som stöd.