Hoppa till innehåll

Sommarjobbarna tycker till

sommarjobbare_wordle

Trevliga kollegor, varierade arbetsuppgifter och kul att jobba utomhus – det är några av de saker som årets sommarjobbare uppskattade mest. Totalt var det 120 sommarjobbare som jobbade hos Kommunfastighet i somras och nu har de tyckt till om jobbet i en enkät. Två tredjedelar av dem som svarade jobbade med fastighetsskötsel och en tredjedel jobbade med städning.

Överlag är sommarjobbarna nöjda med introduktion, arbetsledning, arbetsuppgifter och arbetstempot. De genomsnittliga betygen hamnar runt 4 på en skala där 1 står för mycket dåligt och 5 står för mycket bra. På frågan hur de blivit omhändertagna i övrigt blir det genomsnittliga betyget hela 4,7 och 92 procent svarar att de kan tänka sig att jobba för oss igen.

Vi fick även bra tips på hur vi kan förbättra för framtida sommarjobbare. Några av de vanligaste önskemålen är bättre planering, mer varierande arbetsuppgifter och att förenkla rengöringen av moppar.

Vi önskar båda nya och gamla sommarjobbare välkomna tillbaka nästa sommar. I februari/mars kommer vi att gå ut med information om hur du kan söka sommarjobb hos oss. Håll utkik här på vår hemsida eller på vår Facebook-sida.

Mer information

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du läsa mer i våra foldrar.

Fastighetsskötare

Städ

Allmän