Hoppa till innehåll

Stor områdesvisning 20/10

Upplev lägenheterna i Västra Munktellstaden!

Söndagen 20 oktober bjuder vi, tillsammans med Riksbyggen och RG Förvaltning, in till en visning av Västra Munktellstaden.

Upplev området på plats. En ny å-nära stadsdel växer fram och här finns lägenheterna i bästa solläge, bara en kort promenad från centrum och stadens puls. Riksbyggen och RG förvaltning visar upp bostadsrätter och vi visar upp hyresrätten. Här får du följa med in i en av lägenheterna och se dig omkring.
Ta chansen att ställa alla dina frågor om ditt framtida boende till oss på plats! Vår projektledare kan svara på frågor om huset och byggnationen, samt våra uthyrare kan svara på funderingar kring uthyrning, hyror, lägenhetsstorlekar och liknande. Vi bjuder även på enklare förtäring!

Plats: John Engellaus Gata
Datum: 20 oktober 2019
Tid: Mellan 11:00-13:00
Anmälan: Ingen föranmälan krävs, välkommen!
Du kan läsa mer våra hyresrätter, samt se dig omkring i en virtuell rundvandring här!
Vill du läsa mer om Västra Munktellstaden kan du kika här!

Säkerhet
Av säkerhetsskäl kan vi inte kan släppa in någon på bygget när som, utan visningen är ett unikt tillfälle att besöka en lägenhet i sällskap av vår personal. Det är därför väldigt viktigt att du väl på plats följer anvisningar samt respekterar avspärrade områden. Vi förser dig med hjälm och väst!


Bild från Kfast senaste visning i Västra Munktellstaden.


Bild från Riksbyggen.


Bild från RG Förvaltning, en av uteplatserna.