Hoppa till innehåll

Till dig som sökt sommarjobb hos oss

I år fick vi in totalt 969 ansökningar till de 120 tjänster vi sökt. Det är förstås väldigt roligt att så många vill arbeta hos oss! Men det är innebär också att det är många ansökningar att gå igenom.

Just nu sammanställs alla inkomna ansökningar och en urvalsprocess inleds därefter, vilket kan ta några veckor. Vi planerar att hålla intervjuer under april och kommer att skicka ut kallelser per mejl till dig som blir aktuell för tjänsterna. Håll utkik efter kallelsen till intervju under slutet av mars och i början av april. Var noga och titta även i din skräppost.

Vi strävar självklart efter att lämna besked till alla våra ansökanden snarast möjligt, men det är en process som tar lite tid – så vi är tacksamma för ditt tålamod! Har du inte fått ett bekräftelsemejl på att du har sökt sommarjobb hos oss behöver du titta i din skräppost och se om den har hamnat där.

Ansökningstiden för årets sommarjobb löpte ut 28 februari. Missade du att ansöka i år är du varmt välkommen med din ansökan nästa år!

Två sommarjobbare