Hoppa till innehåll

Till dig som sökt till Skapa ditt eget sommarjobb

I år fick vi in totalt 76 ansökningar. Just nu sammanställs alla inkomna ansökningar och en urvalsprocess inleds därefter, vilket kan ta några veckor. Vi kommer att skickar kallelser per mejl till er som blir aktuella för audition. Håll utkik efter kallelsen och gå igenom materialet som behöver förberedas till audition. Var noga och titta även i din skräppost.

Ansökningstiden för årets skapa ditt eget sommarjobb löpte ut 21 mars. Missade du att ansöka i år är du varmt välkommen med din ansökan nästa år.

Hoppas vi ses i sommar!

Skapa ditt eget sommarjobb 2021

Du som är 13 – 19 år kan skapa ditt eget sommarjobb hos oss genom att hitta på en aktivitet för våra hyresgäster under sommaren. Det kan exempelvis vara att hålla en språkkurs eller hundskola, anordna basketträning, öppna målarstudio eller sätta upp en teaterföreställning. Bara din fantasi sätter gränser för vad sommarjobbet skulle kunna vara. Ni kan förstås också vara flera som gör aktiviteten tillsammans.

Ansökan

Ansökan till Skapa ditt eget sommarjobb löpte ut den 21 mars.

Övrigt

Vi på Kfast förhåller oss till folkhälsomyndighetens restriktioner gällande covid-19. Det innebär att samtliga sammankomster (så som audition, informationsträff och tecknande av anställningsavtal) kommer att ske genom digitala lösningar och/eller uppdelning av grupper för att förhålla oss till folkhälsomyndighetens restriktioner. Majoriteten av våra sommarjobb brukar hållas utomhus. Behöver du som sommarjobbare hjälp att tänka ut en säker lösning för din aktivitet finns vi som stöd.