Hoppa till innehåll

Ursäkta röran – vi bygger om!

Har du kanske besökt vår hyresenhet nyligen och undrat vad det är som händer där? Vi bygger ett gemensamt kundcenter för ännu bättre service och tillgänglighet! Under 2018 kommer Kommunfastighet att öppna ett gemensamt kundcenter där kunderna kan få hjälp med alltifrån kontraktskrivning och nyckelutlämning till felanmälan och tapetval.

– Genom att samla våra kundcenter på ett ställe blir det enklare för kunderna att veta vart de ska vända sig samtidigt som vi kan erbjuda utökade öppettider och servicemöjligheter, säger Fredrik Elf, VD.

Vårt nya kundcenter kommer att finnas på Munktellstorget 2 där vår nuvarande Hyresenhet byggs ut. Planen är att öppna kundcentret i augusti 2018. I kundcentret kommer det att finnas en bobutik med bland annat tapet- och kakelprover, exempel på köksluckor och liknande samt en utställning som visar kommande nyproduktion. I kundcentret kommer också vår nya centrala felanmälan finnas. Alla våra bostadskunder kommer att göra sin felanmälan på samma telefonnummer. Våra nuvarande kundtjänster i Skogsängen, Fröslunda och Torshälla kommer att flytta till det gemensamma kundcentret.
Ett gemensamt kundcenter och en central felanmälan ingår i den handlingsplan som Kommunfastighets styrelse beslutat om inför 2018. Handlingsplanen innebär även att verksamheten utvecklas på flera andra områden som till exempel:
– Fler digitala lösningar för bättre kommunikation och service
– Ett utökat kunderbjudande med fler möjligheter att välja tillval i bostaden
– En organisation som bygger på affärsområdena Bostad och Lokaler istället för geografiska distrikt, för bättre anpassning till kundernas förväntningar

– Kommunfastighet ska under de närmaste åren arbeta med tydligare kundfokus inom alla sina affärsområden. Vi kommer att vidareutveckla kunddialogen och våra kunderbjudanden. Målsättningen är nöjdare kunder samt en effektivare och modernare organisation, säger Fredrik Elf, VD.