Hoppa till innehåll

Välkommen till kunddagen på Parken zoo!

​På söndag 15 september är det dags och vi på Eskilstuna Kommunfastigheter och Eskilstuna Energi och Miljö bjuder dig som hyresgäst till en fullmatad familjedag på Parken Zoo.

På plats kommer du att möta oss och våra lokala samarbetsföreningar med aktiviteter, tävlingar och överraskningar kl: 10:00-14.00. Träffa djuren i parken – och åk så mycket karusell du orkar. Det kommer att finnas underhållning på stora scenen. Parken Zoo kommer vara öppen kl. 10.00-17.00.

Du som hyresgäst får din entrébiljett i brevlådan

Du som hyresgäst tar med dig din entrébiljett tillsammans med ID-handling eller hyresavi till Parken Zoo. En entrébiljett gäller för en familj (inklusive fria åk) och har skickats per brev till dig som hyresgäst. Barn under 16 år kommer in i sällskap med vuxen. Inbjudan är personlig och kan ej överlåtas eller säljas.

Hälsa gärna på oss i vårt Kfast-tält!

I vårt tält bjuder vi på ansiktsmålning mellan kl. 12-15 och anordnar en tävling under hela dagen där ni kan vinna fina priser!

Hoppas att vi ses på Kunddagen i Parken Zoo!

Tänk gärna på miljön – gå, cykla eller ta bussen! Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser (avgiftsbelagda) på Parken Zoo.