Hoppa till innehåll

Välkommen till Sommar på Fröslunda Torg!

På måndag startar Sommar på Fröslunda Torg – en mötesplats för alla som vill testa nya aktiviteter och ha trevligt med sina grannar.

Perfekt för alla barn och ungdomar som börjar sommarlovet på måndag men det finns aktiviteter för alla åldrar och alla är lika välkomna. Första veckan kan man till exempel testa graffiti, lyssna på sagostund eller bidra till att förbättra Fröslunda på Ungdomsforum.

Aktiviteterna utgår från Mötesplats Fröet och kommer att tas fram i samverkan med aktörer både i och utanför Fröslunda.  Aktiviteterna ska präglas av delaktighet och utformas i dialog med fröslundaborna. Ungdomar från Fröslunda kommer även få möjlighet att jobba med sommartorget.

Sommartorg Fröslunda kommer att ha verksamhet måndag till fredag 12.00 – 17.00 mellan 13 juni och 16 september. Övrig tid kommer Ung Fritids mobila team finnas på plats. Det mobila teamet kommer att erbjuda aktiviteter i området torsdag till lördag mellan 19.30 och 00.30. Sommartorget skapas i samverkan mellan Kommunfastigheter, socialförvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen och andra aktörer i området.

Mer information och programmet för första veckan hittar du här: https://www.facebook.com/froslundatorg/