Hoppa till innehåll

Vi publicerar våra parkerings- och garageplatser på hemsidan

Vi har utvecklat en ny tjänst för dig för att du själv i lugn och ro ska hyra och säga upp lediga parkerings- och garageplatser på Mina sidor. Tjänsten kommer att installeras på hemsidan den 29 september. Då kan hemsidan ha tekniska problem. Vi hoppas att ni har förståelse för det. Tjänsten kommer att vara aktiv i början på oktober.

Vi har skapat två köer, en parkeringskö och en garagekö. Från och med 1 oktober kan du registrera dig i ena eller båda. När du är inloggad på Mina sidor intresseanmäler du dig på lediga platser, säger upp dem samt signerar avtal med hjälp av BankID.

Parkeringsplatser för rörelsehindrade kommer fortfarande att hanteras manuellt på Kundcenter. Mejla kundcenter@kfast.se för mer information.

Vi ritar upp alla parkeringsytor

För att det ska lätt att veta vart parkeringsplatser finns ritar vi upp alla parkeringskartor digitalt. Planen är att varje parkering- och garageplats inom kort ska ha en parkeringskarta där alla parkeringsplatser är utmärkta.

Stämmer dina kontaktuppgifter?

Det är viktigt att dina kontaktuppgifter som mejladress, telefonnummer och inkomstuppgifter stämmer för att tjänsten ska fungera så smidigt som möjligt för dig.

Illustrerad parkeringskarta på Borgmästaregatan 18-22
Bild. Exempel på en illustrerad parkeringskarta på Borgmästaregatan 18-22.