Hoppa till innehåll

Vi söker en affärsområdeschef lokaler!

Affärsområdet Lokalers uppdrag är att förvalta cirka 480 000 kvm kommunägda lokaler, cirka 80 000 externt förhyrda lokaler samt cirka 180 000 kvm lokaler som ägs och/eller förvaltas av bolaget.

Inom affärsområdet arbetar en ekonom, en lokalstrateg och sex förvaltare. Förvaltarna är chefer för lagledare som i sin tur leder fastighetsskötare och lokalvårdare. Affärsområdeschefen ingår i företagsledningen och är direkt underställd VD.

Vi utvecklar vår organisation. Målet är att skapa förutsättningar för ännu bättre kundnöjdhet genom förenklade arbetssätt, kommunikation och tydlighet. Organisationsutvecklingen syftar också till att skapa möjligheter att arbeta ännu mer med innovativ utveckling och förbättring.

Vi vänder oss till dig som har bred erfarenhet av fastighetsförvaltning och erfarenhet av ledarskap. Har du arbetat i ledningsgrupp är det meriterande liksom om du har erfarenhet av kommunal verksamhet. Du lockas av att utveckla ett väl fungerande fastighetsbolag som under 20 år bidragit till Eskilstunas utveckling. Du vill leda och utveckla och arbeta i en roll som innehåller en bredd av uppgifter och som är kontaktintensiv.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Madelen Andrén telefon 073-559 12 25 på Advice Executive Search, som vi samverkar med i denna rekrytering.

Eskilstuna är Sörmlands största stad. Invånarantalet är drygt 100 000 och kommunen har under de senaste åren ökat i befolkning varje år. Kommunen, som ligger cirka tio mil från Stockholm, är en viktig ort i den expanderande Mälardalsregionen.

Eskilstuna Kommunfastigheter AB ingår i koncernen Eskilstuna Kommunföretag som ägs av Eskilstuna kommun. Eskilstuna Kommunfastigheter arbetar inom fyra affärsområden; bostäder, kommunala lokaler, samhällsfastigheter och bad. Bolaget äger cirka 7300 lägenheter och 150 000 kvm industrilokaler och förvaltar cirka 500 000 kvm kommunala verksamhetslokaler. Antal anställda är 435. Omsättningen är 1.3 miljarder och Eskilstuna Kommunfastigheter är certifierade inom miljö, arbetsmiljö, energiledning och kvalitet. Vi får bra betyg i medarbetarundersökningar där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra.