Hoppa till innehåll

Vi söker en chef med ansvar för HR, marknad och kommunikation

Vill du vara med och utveckla Eskilstuna kommunfastigheter och på så sätt även utveckla Eskilstuna? Vi är Eskilstunas största fastighetsbolag med över 460 anställda och vårt arbete sträcker sig över hela Eskilstuna, både centralt och på landsbygden. På Eskilstuna Kommunfastigheter AB erbjuder vi dig jobb med många spännande möten och möjligheter att utvecklas. Dessutom är du med och bidrar till att Eskilstuna blir en grönare och mer social plats där fler får rum.

Som chef för HR, marknad och kommunikation arbetar du på uppdrag av VD i dessa frågor och med företagsövergripande frågeställningar med utgångspunkt i vår affärsplan. Bolaget är inne i en tillväxtfas med bla stora investeringar i nya fastigheter och moderniseringar. Vi arbetar kontinuerligt på att utveckla våra arbetssätt där digitaliseringen är en viktig komponent. HR, marknad och kommunikation är alla viktiga funktioner för att lyckas med vår utvecklingsresa.

Till din hjälp har du ett team med specialister inom både HR, marknad och kommunikation, totalt sex personer. Under din ledning arbetar ni tillsammans med att utveckla Kommunfastigheters arbete aktuella områden. Du deltar i de nätverk som finns kopplade till rollen och är en nyckelperson i vår ledningsgrupp.

Läs mer om tjänsten och ansök till den senast 2019-10-20!