Hoppa till innehåll

Vi söker en controller till vår byggprojektavdelning

Vi söker nu en skicklig controller som, framför allt, ska stötta vår upphandling-och projektgrupp med frågor som rör avtal, juridik, ekonomi och kvalitet.

Vi söker dig som är duktig på analysarbete, avtalsfrågor och uppföljningsarbete inom kvalitet. Du uppskattar att få ta eget ansvar och lockas av ett varierande och självständigt arbete med fokus på uppföljnings- och utvecklingsarbete. Du uppskattar att ha många kontakter och är duktig på att kommunicera.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som controller innebär bland annat att stödja:

 • våra upphandlare och förvaltning med frågor kopplade till avtalsuppföljning (i de största mest komplexa avtalen), juridiska frågor kopplat till avtal och upphandling, kontakt med leverantörer och ekonomiska frågor
 • vår projektchef och projektgrupp med att säkerställa och följa upp kvaliteten löpande i våra projekt
 • chef med analysunderlag, rapporter och presentationer och driva utvecklingsprojekt.
 • Du kommer också arbeta med att ta fram nyckeltal, analyser och presentera utfall till områdets chefer. Bland arbetsuppgifterna ingår även att aktivt delta i utvecklingsprojekt då vi som företag är i en stark teknisk utvecklingsfas. Du planerar och styr själv ditt arbete utifrån vårt årshjulsarbete och förekommande processer.

  Du är direkt underställd vår bygg- och fastighetsutvecklingschef och du ingår i områdets ledningsgrupp. Som controller har du inget formellt ledarskap men förväntas stötta, samordna och driva arbetet tillsammans med nyckelpersoner i våra olika enheter. Samarbete är viktigt inom företaget!

  Anställningsinformation

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid, 100%
  Sista ansökningsdag: 11 april 2021

  Ansök till tjänsten

  Låter uppdraget spännande? För att läsa mer om vad tjänsten innebär och ansöka senast den 11 april, se Controller sökes

  Du är varmt välkommen med din ansökan!

  Tre personer i ett kontorslandskap